Kennisbank - Uploader client

Algemeen

Met de OpenDIS Uploader Client worden bestanden automatische ge-upload naar je OpenDIS account. Deze software client is geschikt voor Windows. Maak je gebruik van Apple dan kun je contact met ons opnemen. Dan bespreken we de mogelijke alternatieven.

Toevoegen

Om een Uploader account aan te maken, moet je op de knop “Toevoegen” drukken. Dit account is opgedeeld in twee delen.

• E-mail adres
    Dit adres wordt door jezelf bepaald.
  • Wachtwoord
    Dit wachtwoord wordt door ons gegenereerd en éénmalig inzichtelijk gemaakt. Wij slaan dit wachtwoord niet op.
Let op:
Het wachtwoord kan slechts één keer worden bekeken. Zorg ervoor dat je dit wachtwoord goed en veilig bewaart. Je kunt op elk moment zelf een wachtwoord reset uitvoeren.