Kennisbank - Account aanmaken

Algemeen

Gebruikers, groepen en allerlei instellingen worden gekoppeld aan je OpenDIS account.

Aanmaken account

Maak je account aan via  Probeer gratis en vul je gegevens in.

Na het invullen van je gegevens ontvang je een e-mail ter verificatie en om je wachtwoord in te stellen.

Status

Status geef aan hoever OpenDIS is met verwerken van het document. Nadat een document wordt geüpload is het direct zichtbaar, maar nog niet direct juist gekoppeld. Dat kan enkele tientallen seconden duren.

• Actief
    Het document is nog niet volledige door de OCR en matching module gegaan.
  • Gepauzeerd
    Tijdens het matchen is iets niet gegaan zoals verwacht.
  • Afgehandeld
    De matching is afgerond. Dit wil niets zeggen over het matching resultaat.
Resultaat

OpenDIS gebruikt vaak een extern systeem om dossiers aan te maken. Dit zijn normaliter de dossiers van je eigen CRM of dossier pakket. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:  OnView, SmartFMS, 2Work, FineaidStratech, Flow, Qu-BIS, NEXTassys, Notarisdossier, Snelstart, Exact Online.

Indien er geen koppeling is zal OpenDIS zijn eigen dossier nummers creëren.

Rubrieken

Rubrieken kun je gebruiken als filter boven de documentenlijst. Maar ook links in de “rubriekenlijst”. Op die manier kun je combinaties maken om snel binnen een rubriek, documenten te vinden. Ook combineren van een rubriek met andere filters is mogelijk.