Kennisbank - Uploader client

Algemeen

Met Uploader Client worden bestanden automatische ge-upload naar je OpenDIS account. Deze software client is geschikt voor Windows. Maak je gebruik van Apple dan kun je contact met ons opnemen. Dan bespreken we de mogelijke alternatieven.

Toevoegen

Druk op de knop “Toevoegen” om een Uploader account te creeren. Dit account bestaat uit 2 delen:

• E-mail adres
    Dit adres wordt door jezelf bepaald.
  • Wachtwoord
    Dit wachtwoord wordt door ons gegenereerd en éénmalig inzichtelijk gemaakt. Wij slaan dit wachtwoord niet op.
Let op:
Het wachtwoord is slecht éénmalig inzichtelijk. Bewaar dit wachtwoord goed en veilig. Je kunt zelf wel ten alle tijden een wachtwoord reset uitvoeren.