Kennisbank - Systeemvereisten

Algemeen

Als je werkplek ouder is dan 4 jaar gaat dat vaak ook al meespelen in de snelheid en betrouwbaarheid van je werkplek. Vraag indien nodig je ICT partner om hulp voor het in kaart brengen of je werkplek voldoet. Ons zusterbedrijf Linfosys kan je hiermee ook van dienst zijn:

Sales@linfosys.nl
   013-5340695

Systeem vereisten

• OS: Windows 10 of 11
  • Browser: laatste versies van Chrome, FireFox en Edge.
    Er wordt niet geoptimaliseerd voor Safari.
  • Processor: Intel i3 of hoger, AMD Ryzen 5 of hoger.
  • Geheugen: 8GB of hoger.
  • Harddisk: SSD of sneller.
    Windows adviseert 20% vrije diskruimte.

Werkplek check

Mocht je werkplek toch niet helemaal lekker werken met OpenDIS dan kunnen we je helpen met de werkplekcheck. Hiermee kunnen we snel in kaart brengen waar de schoen wringt.