Kennisbank - Werken met OpenDIS

Werken met OpenDIS

• Systeemvereisten
    De voorwaarden waaraan je werkplek moet voldoen om OpenDIS Cloud te kunnen gebruiken.
  • Documentnaam wijzigen
    Voer zelf een gewenste documentnaam in.
  • Beheer Uploader
    Aanmaken van een Uploader-account.
  • Scanmethodiek
    Overbrengen van je bestanden in je OpenDIS archief.
  • Scheidingsvel
    Scheidingsvellen worden gebruik om de splitsing in OpenDIS te maken.
  • Audit logboek
    Lijstweergave van systeem- en gebruikersactiviteiten binnen OpenDIS
  • Matchgeschiedenis
    De matchgeschiedenis geeft de historie aan wanneer een document gematcht is.
  • Labels
    Labels worden gebruikt om nog specifieker op sjabloonniveau documenten te kunnen filteren.
  • Afzenders
    Afzenders geeft een lijst weer met mogelijke afzenders waaraan een document gematcht kan worden.
  • Documentenrubrieken
    Het overzicht van de rubrieken binnen OpenDIS.
  • Gebruikers en rechten
    Het beheer van gebruikers, rechten en toegang van de gebruikers binnen OpenDIS.
  • Documenten uploaden
    Handmatig uploaden van documenten.
  • Werking OpenDIS
    OpenDIS verwerkt data in 5 stappen.
  • Documentenlijst
    Documentenlijst is de plek waar je snel en overzichtelijk bij je data kan komen. Gebruik filters om efficiënt de juiste data te tonen.
  • Inloggen
    Log in met je OpenDIS- of M365-accountgegevens.